1. Szállítási módok

A tokeletespc.hu weboldalon leadott megrendelések esetén kizárólag futárszolgálattal történő szállítási mód lehetséges, személyes átvételre nincs lehetőség. Webáruházunkban megrendelt számítógépek esetében a kiszállítás minden esetben ingyenes!

2. Fizetési módok

A tokeletespc.hu weboldalon jelenleg háromféle fizetési mód áll a Felhasználók rendelkezésére: banki átutalás, bankkártyás fizetés, utánvétel.

2.1 Banki átutalásos fizetés

A Felhasználó megrendelését banki átutalással is ki tudja egyenlíteni. A Szolgáltató a megrendelés beérkezése után díjbekérő számlát küld a Felhasználó által megadott e-mail címre. A levélben és számlán is megtalálható a Szolgáltató bankszámlaszáma, valamint a pontos, fizetendő összeg. A Felhasználó a fizetendő összeget a visszaigazolást követő 1 héten belül köteles átutalni a Szolgáltató részére.

2.2 Bankkártyás fizetés

A weboldalon lehetőség van a bankkártyás fizetésre, mely a Barion rendszerén keresztül történik. A fizetéssel kapcsolatos további információkat a Barion weboldalán lehet megtekinteni.

2.3 Utánvétes fizetés

Ebben az esetben a Felhasználó utólag, a csomag megérkezésekor a futárszolgálat munkatársának fizeti ki megrendelése összértékét. Utánvétes megrendelés esetén a futárnak kizárólag készpénzzel lehet fizetni. Ebben az esetben bankkártyás fizetést nem fogadunk el.