Mi az, hogy felújított számítógép?

A felújított pc olyan használt számítógép, melyet teljes körűen leteszteltek, és az esetleges kisebb hibák javítását elvégezték. A felújítás feltétele, hogy a számítógép eredeti alaplapja megmaradjon.

Mi a rendelés menete?

Webshopunkban a következőképpen tud megrendelést leadni. Tegye be a kiválasztott termékeket a kosárba – amennyiben korábban nem regisztrált, adja meg a szállítási és számlázási címét –, majd válassza ki az átvételi és fizetési módot, véglegesítse megrendelését.

Átvételi lehetőségek:
futárszolgálat

Fizetési lehetőségek:
Bankkártya, Utánvét, Előreutalás. (Előreutalás esetén várja meg e-mailes visszajelzésünket, melyben szerepel az utalásos számla. A fizetést csak ezután indítsa el.)

Kapok-e visszaigazolást a rendelésemről?

Igen, kiszállítás esetén kétszer is. Egyszer közvetlenül a rendelés leadása után, miszerint fogadtuk azt. Másodszor pedig a csomag feladása után küldünk egy visszaigazoló e-mailt, benne a fuvarlevélszámmal.

Módosíthatom a megrendelésemet?

Futáros megrendelést addig lehet módosítani, míg kollégáink hozzá nem látnak annak feldolgozásához. Gyors működésünknek köszönhetően elképzelhető, hogy erre csupán néhány óráig van lehetőség.

Le szeretném mondani a megrendelésem. Mi a teendő?

Kiszállítás esetén a rendelés lezárásáig tudja törölni vásárlását. Ezután ez csak írásban a info@tokeletespc.hu e-mail címen lehetséges.

Mennyi a szállítási költség?

Webáruházunkban megrendelt számítógépek esetében a kiszállítás minden esetben ingyenes!

Nekem kell feltelepítenem a Windows 10-et?

Nem, a Windows 10 operációs rendszer előtelepítve van az Ön gépére. Ez azt jelenti, hogy bekapcsolás után automatikusan elindul a szoftver, de a használni kívánt fiókot még be kell állítani.

Aktiválnom kell a Windows-t?

Igen, az első indítás után aktiválni kell a Windows-t. A termékkulcsot a számítógép oldalára felragasztott COE matrica tartalmazza.

Hogy tudom újratelepíteni a számítógépemet?

A helyreállító médiát a következő címről lehet letölteni: Windows 10 Home és Pro

Mikor érkezik a gépem?

  • Utánvét esetén: A 13:00 óra előtt leadott megrendelések a következő munkanapon kerülnek kézbesítésre.
  • Előreutalás esetén: Amennyiben 13:00 óra előtt kapunk egy utalási bizonylatot az info@tokeletespc.hu címre, másnap érkezik a csomag. Ellenkező esetben egy munkanappal tolódik a feladás.

Van még kérdése?

Amennyiben maradt még Önben megválaszolatlan kérdés, kérjük mindenképpen jelezze azt nekünk a megjelölt elérhetőségeinken!

Írjon nekünk!