A tökéletes PC kis csapata azért alakult, hogy a piacon fellelhető lehető legjobb ár-érték arányú számítógépeket kínálja Önnek.

Mi felismertük, hogy nincs szükség sok hókuszpókuszra a számítógép vásárláshoz. Nem dobálózunk 100-féle processzor vagy éppen videokártya márkával/típussal. Mi tudjuk, hogy egy számítógép teljesítményét a leggyengébb alkatrésze határozza meg. Hiába van benne méregdrága új processzor, memória, ha az adatok tárolásához winchestert használunk, akkor bizony mit sem ér. Éppen ezért ügyfeleinket sem fárasztjuk, számukra sokszor teljesen ismeretlen kifejezésekkel nem bombázzuk.

Meglátásunk szerint mindenki olyan számítógépet vásároljon, amire konkrétan használni fogja. Meggyőződésünk, hogy ha valaki általános használatra, tanuláshoz, irodai munkára szeretné használni számítógépét – vagy csak arra, hogy felhívja Skype-on az unokát -, a tökéletes PC a megfelelő választás.

Ez a számítógép mindezt villámgyorsan, halkan, biztonságosan elvégzi megfizethető áron!

Tökéletes PC kínálatunk több világmárka típusát jelenti, úgy mint: Fujitsu-Siemens Esprimo, Lenovo Thinkcentre, Dell Optiplex, Acer Veriton, Hp Compaq. Ezen számítógépek alapja megegyezik: stabil Pentium G processzor, villámgyors SSD és a megbízható Windows 10 operációs rendszer.

Amiben különbözhetnek gépeink az az egyedi design, valamint a processzorok közötti minimális eltérés, amely következtében az árak között kis mértékű eltérések lehetnek.

Keressen minket bizalommal!

A tökéletes PC csapata